Freitag, 8. Mai 2015

Elektrikerutbildning hassleholm

Elektrikerutbildning hassleholm

Målet var att jobba, det har alltid varit en drivkraft hos Munzer, att kunna klara sig själv och kanske kunna skicka lite pengar till föräldrarna. YH-poäng, Yrkeshögskolan SydVill du vara den som väcker liv i byggnader, industrier och anläggningar inom infrastruktur och skapar grunden. För att kunna jobba som elektriker krävs att man jobbar som lärling i cirka ett år på ett elföretag.

Förberedande utbildning inför studier eller arbete, Lernia, HässleholmArbetsmarknadsåtgärd, förberedande studier för en planerad elektrikerutbildning. Du ska ha minst 4 aring;rs arbetslivserfarenhet som installationstekniker. ElektrikerutbildningOm du föredrar,och bläddra bland arbetstillfällen i Sverige efter alla jobbkategorier. Vi söker dig som har elektrikerutbildning med allmän behörighet (lägst ABL) och flerårig erfarenhet av el-installationer.

Några har tagit lastbilskörkort och har jobb som chaufförer nu och några har gått en elektrikerutbildning. Tidigare arbetat med CCTV, Passersysetm, Inbrott och BrandlarmVi erbjuder.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts