Sonntag, 18. Januar 2015

Elektriker job norge

Elektriker job norge

Find Jobs There are no jobs found, please try a different search. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et positivt og internationalt miljø. Hvis du matcher kombinationen af at være arbejdssøgende og elektrikeruddannet, kan der meget vel stå et job og vente på dig i Norge.

Elektriker job norge

Derfor har KursusCenter Vest tilrettelagt et kursus, Elektriker i Norge, som kvalificerer danske elektrikere til at arbejde i Norge. Elektriker søges med henblik for fastansættelseJKS søger 4 dygtige elektrikere til opgaver i Københavns området.

Helst håndværksmæssig baggrund (smed, elektriker, maskinarbejder eller lign. GAMMEL ARTIKEL: Manglen på ingeniører i både Danmark og Norge er velkendt. Mange danskere tager tager hvert år til Norge for at arbejde i en kortere eller længere periode. Mens finanskrisen raser i Danmark, formår Norge at holde hjulene kørende.

Det finns gott om jobb och det erbjuds bra arbetsförhållanden och högre löner än i Sverige. Jeg synes det er svært at søge job i Norge når man bor i Danmark. Somutfører du drift og vedlikehold av Jernbaneverkets lavspenningsanlegg. Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare.

HS2 Norge Bemanning AS är ett bemanningsföretag med kunder runtom i Norge. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration och kontor, restaurang och butik.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts