Montag, 21. September 2015

Optima hrvatska internet

Optima hrvatska internet

Optima telekom je nedavno predstavio pakete koji povezuju njihove internetske, telefonske i TV usluge: O2 i O3. Vinkovaca. Prije Optime sam bio na T-comu, centrala od kuće cca 200m ali linija je bila očajna jedva pola megabita.

Optime za Varaždin(zapad), jer isto tako se želim riješiti T-coma.

Optima telekom ima jednake cijene u obje varijante pa ne morate brinuti o dostupnosti. Tematike o spajanju na internet uvijek izazivaju posebnu pozornost.

Nakon osam godina samostalnog rada Optima telekom je kapitulirala. OT) jedan je od vodećih telekomunikacijskih operatora na hrvatskom tržištu. Dogodi li se bez razloga onda s razlogom tom Provideru treba oduzeti koncesiju i to trenutno! Kao korisnik Optima Telekoma koristim usluge i Optima DSL prikljucka.

Jubilarna deseta godina poslovanja na hrvatskome tržištu za Optima Telekom imat će posebno značenje. Vip 4G LTE najbrži mobilni internet dostupan je na vašim mobitelima, tabletima i računalima! Kod T-coma sam imao sve tri usluge (telefon, flat internet i IPTV), i sve tri prebacio sam Optimi. Treća generacija Optime za Kiju predstavlja pravu evoluciju u dizajnu i tehnologiji. In June 2014 T-HT took over management of OT-Optima telekom (“OT”), following the completion of the pre-bankruptcy settlement procedure.

Telekom meaning Croatian Telecom) is the major internet provider, as they own the majority of the infrastructure.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts