Donnerstag, 21. Mai 2015

Elektro efekt s r o

Elektro efekt s r o

Za dobu své působnosti jsme získali neocenitelné zkušenosti v oboru a mnoho spokojených zákazníků v České republice i v zahraničí. ELEKTRO EFEKT CENTRUMSportovní 783 (u OD Kaufland)Klatovy339 01. Začátek zprávy je ve všech e-mailech stejný a zní: „S politováním musíme oznámit že banka obdržela od společností Elektro Efekt, s.

Elektro efekt s r o

Plzeň-Litice | Klatovská 6 (Křižovatka U Práce) Elektro Efekt, s. Planeo Elektro je specializovanou sítí prodejen nabízející široký elektro sortiment.

Elektro efekt s r o

Prodej, montáž, servis:- kompletní sortiment elektro- elektroinstalační práce- montáž vratových vzduchových clon- montáž kabelových . Organizátor kampaně: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.

Elektro efekt s r o

Mazda Zlín, je jediný autorizovaný servis Mazda v krajském městě Zlíně a zároveň jediný servis Mazda ve Zlínském kraji s více než dvacetiletou tradicí, přímo v centru Zlína za čerpací stanicí OMV pod Jižními Svahy nedaleko nákupního centra Čepkov. Zabýváme se především sériovou výrobou pro elektro,automobilový průmysl a pro všeobecné použití dle požadavku zákazníka. Rádi Vám poradíme ohledně různých technických možností, které existují, aby byl výsledný efekt co nejlepší.

Elektrospotřebiče, elektronika - obchod, servis, montáž, Klatovy. Komínový efekt ventilační trubky zajistí, že v místnosti toalety nebude žádný zápach. V naší nabídce nově naleznete prodej a montáž ionizačních až 50% nákladů za teplo.

Za dobu své působnosti jsme získali neocenitelné zkušenosti v oboru a mnoho spokojených zákazníků v české rep. TV a SAT antén, elektroinstalace, hromosvodů, vzduchotechniky a klimatizace.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts