Donnerstag, 14. Mai 2015

Elektrikerisega saun of

Elektrikerisega saun of

Elektrikerisega saun eeldab asjatundjate sõnul ainult korralikku ventilatsiooni. Kui on plaan ehitada korterisse saun, kas eelistada siis Infrapunasauna või pisikest elektrikerisega saunakest? Puhkemajades Kaseke ja Tammeke on 2 põhikohta, kööginurk koos kõige toiduvalmistamiseks vajalikuga, külmkapp, dušširuum, wc ja elektrikerisega saun.

Eestlased on teadnud sajandeid, et saun on mõnus asi ja tervisele kasulik. Puhkemajas on kööginurk, elektrikerisega saun, kaminaruum, wc, dush ja teisel korrusel asetsevad 2 magamistuba.

See oli meil kohe algusest peale selge, et meie kodus peab saun olema. Villas on kaks sauna - elektrikerisega saun, mis on eelkõige mõeldud külalisele, kes soovib väiksema seltskonnaga saunas lõõgastuda ning suurem puukerisega saun, mis on mõeldud külalisele, kes soovib suurema seltskonnaga klassikalist sauna nautida.

Elektrikerisega saun of

Elektrikerisega sauna sissetulev õhk oleks soovitatav ehitada kerise kohalt. Lisaks magamistubadele on puhkemajas elutuba kamina, teleri ja muusikakeskusega, kööginurk, elektrikerisega saun, pesumasin ja WC. Puukerisega soome saunEraldi saunamajake, kuni 6 inimest, supluseks looduslik veesilm. Korterites 1, 3 ja 4 on dushiruumi kõrval kas majandusruum või elektrikerisega saun. Hotelli keldrikorrusel asub külastajate tarvis elektrikerisega saun.

Peamajas on elektrikerisega soome saun, kuhu mahub korraga lavale kuni 8 inimest. W). Kui saunatatakse kord nädalas 1 tund, siis energiat kulub 8,5 kWh (4,5 kWh eelsoojenduseks + 4 kWh saunatamiseks).

Suvilas on esik, Pioneer-pliidiga köök, kaminaga puhkeruum, duširuum ja elektrikerisega saun, hoovipoolses küljes päikesele avatud terrass.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts