Montag, 26. Januar 2015

Akkuyu mersin harita

Akkuyu mersin harita

Mersin ili içinde yer almaktadır, coğrafi konum olarak ise; enlem: 36. Kasabasının Akkuyu mevkiindeinşaa edilecek olan nükleer enerji santrali. Akkuyu Nükleer Güç Santrali Elektrik Üretim Anonim Şirketi Genel Müdürü Alexander Superfin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 boyutlu animasyonun gerçek görüntüye çok yakın olduğunu söyledi.

Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. Haritanın sol üst köşesindeki yön tuşları ile harita üzerinde , istediğiniz yöne doğru gidebilirsiniz.

Akkuyu mersin harita

Son 11 yılda bu toprakların aldığı doğal ve kültürel hasarlar. Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Rauf Kasumov, nükleer santralın tamamlanacağı 10 yıllık sürede yaklaşık 12 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağını söyledi. Adana - Mersin Akkuyu arası mesafe süre olarak yaklaşıksürecektir.

Mersin, Girne ve İzmir’de santralin inşaatına karşı eylemler yapılıyor. Anlaşmaya istinaden Mersin Akkuyu Sahası’nda 4800 MW toplam kurulu güce sahip VVER 1200 tipi 4 reaktör kurulacaktır. SAHİLİN HARİTASI DEĞİŞTİ Geçtiğikiç şubat ayında meydana gelen büyük fırtınada, yatay dalgakıranların olmadığı bölgelerde dalgalar sahil şeridinin haritasını da değiştirdi. Rosatom firması tarafından yapılması planlanan ve bu sene başında başlaması beklenen nükleer enerji santralinin inşaatı 2015 yılına ertelendi.

Akkuyu sahasında 4 ünite 1200 MWe VVER-1200 tipi nükleer santral kurulmasını öngörmektedir. Akkuyu Nükleer Santral Projesinin, bugün benzer bir çalışma yapıldığı taktirde, artık lisans onayı alamayacağı ileri sürülüyor. Köyü Nerede?Mersin , Akkuyu Köyü Adresi : Akkuyu Köyü Mersin Antalya Yolu , Mersin ,Türkiye.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts