Samstag, 20. Dezember 2014

Akku gigantti 2014

Akku gigantti 2014

Asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään sinun käyttöösi sopivan tietokoneen. Gigantista löydät laajan valikoiman laatutumerkkejä, kuten Apple iPhone, HTC, Nokia, Samsung, Sony, LG ja ZTE. Gigantti on virallinen SER-kierrätyspiste, se ottaa vastaan aivan kaikenlaisen elektroniikkaromun ilman ostovelvoitetta.

Puhelimessa uudet kuoret, akku, nappikuulokkeet ja myyntipakkaus. Jos menen liikkeeseen kuitin ja puhelimen kanssa, tarjoavatko uutta tuotetta vai pistävätkö suoraan takuuhuoltoon? Samsung on valloittanut elektronisten laitteiden markkinoita vauhdilla. Kauas on tultu ajoista, jolloin vanhan nokialaisen akku kesti viikon ja ennen latausta akku tyhjennettiin matopeliä pelaamalla. Elektroniikka- ja kodinkoneliike Gigantti muuttaa muutaman sadan metrin päähän Vepsäläisen kalustetalolta vapautuneeseen halliin Hämeenlinnan Tiiriössä.

Syyskuussa tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kunvyöryi Suomeen. Muropaketin toimitusToisin kuin markkinajohtaja Samsungilla tai Applella, Lumia-malliston suosituin malli on löytynyt hintahaitarin alapäästä. Kiinnostais tuo Nexus 5 ja kävinkin Gigantissa räpläämässämutta ei oikein ymmärrä mitä etuja tai haittoja puhdas Android pitää sisällään.

Laitteen tulee olla ehjä ja toimiva, ja sen mukana pitää olla toimiva akku. Jos en pidä puhelinta yöllä laturissa, akku joko loppuu, tai on huvennut jostain 80 prosentista viiteen prosenttiin. Mutta silti akku kuluu sadasta prosentista kahdeksaan prosenttiin yön aikana ilman käyttöä.

Akku tuntuukin kestävän loistavasti, ensimmäisen täyteenlatauskerran jälkeen näyttö oli ollut päällä vähän yli 3h ja akkua oli jäljellä yli 50%.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts