Montag, 29. September 2014

Magnetventil til vaskemaskine defekt

Magnetventil til vaskemaskine defekt

Gorenje WA 83149 BKHar haft den i lidt over 2 år og den har kørt fint indtil nu. Andre defekter kan skyldes kalk eller snavs, som forhindrer stemplet inde i ventilen i at bevæge sig. Uanset om det er nødvendigt at udskifte en defekt pumpe eller pakning, kan du finde alle de Electrolux-reservedele og det tilbehør, du har brug for til din vaskemaskine, så den kan fungere igen. Følg vores enkle forslag:da vil du opdage, hvor nemt det at tage sig af dine apparater og løse mindre driftsproblemer.

Derudover sidder de også i hverdagsinstallationer som fx en vaskemaskine. Whirlpool har gjort apparater siden 1908 , begyndende med vaskemaskiner , så indeholder tørreanlæg, blandere , opvaskemaskiner og meget mere. Så derfor gik jeg ikke ud fra at det var spolen, som var defekt.

WPS er endvidere udstyret med en dobbelt magnetventil direkte på vandhanen. Kan dette gøre at der ryger vand ind i vaskemaskinen når jeg kører opvaskemaskinen og den tager vand ud? Magnetventiler Sådan vælger du korrekt magnetventil Identificering Sådan vælger du korrekt magnetventil Mulighed 1: Identificering ved hjælp af sølvmærkat Illustration 1 viser mærkaten med relevante oplysninger, som er fastgjort på spolen. F. Når køleskabet, ovnen, computeren eller vaskemaskinen har en defekt del, der skal skiftes ud, så er der rigtig mange danskere, der blot køber et nyt produkt i stedet for at reparere det gamle. Vølund I snart 100 år har Vølund leveret hårde hvidevarer til danske familier, og har i alle årene været kendt for holdbarhed og god kvalitet.

Ummidelbart tror jeg det er kontraventilen i din vandmåler der er defekt. Hermed følger liste over fejlkoder til Artiston vaskemaskine. Oftest vil man opleve at der ingen strøm kommer til maskinen hvis dørlåsen er defekt, da al strøm går gennem denne.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts