Dienstag, 30. September 2014

Elektriker yrkesutbildning

Elektriker yrkesutbildning

Hos Lernia lär du dig den senaste tekniken oavsett inriktning. Vi utbildar varje år närmare 500 elektriker i vår skolverksamhet. YH-poäng, Yrkeshögskolan SydVill du vara den som väcker liv i byggnader, industrier och anläggningar inom infrastruktur och skapar grunden.

Elektriker yrkesutbildning

Vi erbjuder en komplett utbildning till elektriker på distans för vuxna! Arbetsplatsförlagd utbildning kan komma att ingå i utbildningen.

Elektriker yrkesutbildning

Lärlingstid på 1600 timmar efter avslutad utbildning Godkända betyg i alla kurser Intyg i skötselföreskrifter (Ecy cup, ingår i denna utbildning) Inom utbildningen finns möjligheter att validera dina kunskaper om du förvärvat dem på annat sätt. Vi på Utbildning Nord ger dig kunskaper och färdigheter för att kunna arbeta med installationer, reparationer och underhåll av elektriska stark- och svagströmsanläggningar.

Elektriker yrkesutbildning

Inom vuxenutbildningen i Jönköping finns en utbildning till elektriker. Detta program vänder sig till dig som vill arbeta som bland annat Installationselektriker eller Industrielektriker! Yrkesvux är en satsning på yrkesinriktad vuxenutbildning på gymnasial nivå. Därför kan vi lugnt säga att detta är en utbildning som är klippt och skuren för dig som behöver ett nytt jobb. Vill du arbeta med maskiner och utrustningar som har avancerade styrsystem, och problemlösning?

Efter avslutad utbildning ges betyg i genomförda kurser samt ett utbildningsbevis. Yrkesvux är en statlig satsning som gäller yrkesutbildningar på gymnasienivå för vuxna. Träarbetare-snickareLänk till information om utbildning till elektriker inom installation.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts