Samstag, 27. September 2014

Akku gigantti galaxy s4

Akku gigantti galaxy s4

Pölyn- ja vedenkestävä älypuhelin, jossa on 5 näyttö Full HD -resoluutiolla, 1. Gigantista löydät laajan valikoiman laatutumerkkejä, kuten Apple iPhone, HTC, Nokia, Samsung, Sony, LG ja ZTE. Mutta silti akku kuluu sadasta prosentista kahdeksaan prosenttiin yön aikana ilman käyttöä. Es war ja nur eine Frage der Zeit, bis das Samsung Galaxy S4 mini offiziell wird.

Verkkokauppa.comista (kaikkia laitteita ei löytynyt molemmista). Bildanleitung ist der Display- und Akku-Wechsel kinderleicht - auch für Laien. Mikä tuota mahtaa aiheuttaa kun kaverillakin muistan galaxy s2 ilmaantuneen?

Ostin kesällä 2013 uuden Samsung Galaxy S4 puhelimen hintaan 569 euroa. Samsung Galaxy S4 alkannu sammuilla, sammuu jos on akku jotain 60%, elleisitte oo lataukses, kun se sammuu ni ei lähe käyntii, jankkaa kokoajan itseään, eli sitä Samsung Galaxy s4 tekstiä, sammuu ja taas uudelleen. Puhelimen tehokas akku kestää pitkään ja puhelin ilmoittaa, mitkä sovellukset kuluttavat akkua eniten.

Giga one Sonic. Entsprechend zeitgemäß sind sie schneller, in höheren Kapazitäten erhältlich und zum Teil mit mehr Ausstattung versehen als bisherige Modelle. Ja onks enää ees järkee ostaa noita Samsung Galaxy S5 ja iPhone 5s vai onko neki jo iha vanhentuneita ku molemmista on ne kuutosetki jo tullu. Laitteen tulee olla ehjä ja toimiva, ja sen mukana pitää olla toimiva akku. Selbstreparatur Komplettsets mit Original-Displays und -Akkus für Apple iPhone4, 4s, 5, 5s, 5c, 6 sowie Samsung Galaxy s2, S3, S4 und s5.

Meillä vaihdatat vanhan, kuluneen akkusi tuliterään edullisesti ja nopeasti.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts