Freitag, 4. September 2015

Optika metropole jelgava

Optika metropole jelgava

Metropole par cilv\u0113ku redzi un ac\u012bm r\u016bp\u0113jas jau vair\u0101k nek\u0101 8 gadus! Optikas saloni Metropole iedzīvotājiem nodrošina augstvērtīgu redzes servisu, kas ietver sevī pilnu redzes pārbaudi ar modernu aparatūru, visa veida briļļu izgatavošanu un kontaktlēcu piemeklēšanu. Tāpēc iesakiet lūdzu optiku Jelgavā, kur ir liela briļļu ietvaru izvēle un arī kur var pārbaudīt redzi.

Pasaules Redzes dienas ietvaros optikas saloni «Metropole» aicina jelgavniekus parūpēties par savu redzi un apmeklēt bezmaksas pārbaudi, tikai iepriekš gan jāpiesakās. Optikas salons Metropole pirmo optikas salonu tīkla veikalu atklāja 2003. OPTIKA METROPOLE, SIA OPTIKAS PAKALPOJUMI SALONS Adrese: Pasta iela 14, Tukums, Tukuma nov. Metropole, sadarbībā ar Latvijas Sarkano Krustu, ikvienu iedzīvotāju aicina iesaistīties sociālā akcijā, ziedojot brilles, kas pašiem vairs nenoder, taču mazturīgiem un trūcīgiem iedzīvotājiem kalpos kā atbalsts ikdienā. Krusts (LSK) un optikas salonu tīkls Metropole aicina ikvienu iedzīvotāju kļūt par Vislatvijas sociālās akcijas dalībnieku un ziedot optiskās korekcijas brilles, kas pašiem nav noderīgas un vairs nenodrošina skaidru redzēšanu, taču dzīves grūtībās nonākušiem iedzīvotājiem būs nozīmīgs atbalsts ikdienā, portālu Delfiinformē akcijas organizatori.

Latvijas pilsētu ceļu bedrēs stādīs ziedošas atraitnītes, informē optikas salonu pārstāve Kristīne Gruznova. Optikas saloni “Metropole”Optikas saloni “Outlet Optika”OriflameRestorāns - Bārs PlateRestorānsBURKĀNSRibsRockRīgas Tehniskā universitāteSeesamSilvaStarptautiskā lidosta RīgaSTEIKU HAOSSSTENDERSSwedbank InternetbankaTAVEX ZeltsValūtaTeātra nams Jūras vārtiTriatelTurKebabVidzemes slimnīcaViesnīca JelgavaVTU VALMIERAZe DonatsZivju Restorāns Le Dome“Klientu apkalpošanai visos laikos ir bijusi ļoti liela nozīme, taču, attīstoties tehnoloģijām, cilvēciska klientu apkalpošana un individuāla attieksme ir kļuvusi vēl svarīgāka kā agrāk. Februārī uz bezmaksas semināriem Jelgavā un Jēkabpilī par tiesisko normu piemērošanu, uzsākot uzņēmējdarbību ar Eiropas Savienības (ES) struktūrfondu atbalstu, visus interesentus aicina Zemgales plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centrs. Liepājas, Ogres, Olaines, Ķekavas, Cēsu, Jelgavas, Alūksnes, Jēkabpils, Daugavpils un Ludzas ielu bedres pārvērtušās par ziedošām puķu dobēm. Papildus pareizam TV novietojumam jāņem vērā arī speciālistu Skaidro optikas salonu Metropole vadošā optometriste Aija Muceniece: «Pieaugušajiem ieteicamais TV skatīšanās laiks – ne vairāk kā divas stundas dienā.

Jelgavā notika čempionāts svara stieņa spiešanā guļus, kurā pieCeturtdiena, 26. Jelgavā aktīvāk veicinās bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām integrāciju sabiedrībā?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts