Samstag, 6. Juni 2015

Optik cihazlar

Optik cihazlar

Fujinon, mercek yapımında uzmanlaşmış bir Fujifilm grup şirketidir. Bölümü, optik cihazlar sektörü ve endüstriyel ilişkilerin ihtiyaçları için sunulan fırsatlarla ilgilidir. Görüntü yoğunlaştırıcılı gece görüş cihazları ve dürbünleri gece şartlarında ortamda çok az miktarda bulunan görünür ya da yakın kızılötesi bölgedeki ışığı mercek takımlarıyla algılayan, içerisindeki görüntü yoğunlaştırıcı tüp yardımıyla kazancını arttıran ve bu sayede ışık miktarını gözün görebileceği seviyeye çıkararak görüntü oluşturan hassas cihazlardır.

Optik cihazlar

The wholesale trade of optics and optical electronics such as surgical microscopes, light microscopes, opthalmolgical apparatus, medical lasers, planetarium systems and astronomic equipment. Cihazlar mutlaka uzman ekipler tarafından denenerek ihtiyacı olan hastalara önerilmektedir.

Optik cihazlar

E-A Teknoloji Biyomedikal Cihazlar Dijital ve Optik Sistemler Nanoteknoloji Ar-Ge İth. Cihazın tek ölçümde tüm parametreleri alabilmesi için bir kere ayarlanması yeterlidir.

Optik cihazlar

Görme artırıcı cihazların kullanımına ancak tıbbi ve cerrahi tedavilerden sonra, ya da bunların fayda sağlamayacağına kanaat getirildikten sonra göz hekimi tarafından karar verilir. Tıbbi Cihazlar Leasing Paketi Tıbbi faaliyet gösteren şirketinizin ihtiyacı olan tıbbi cihaz yatırımlarınızı Türkiye Finans’ın leasing tecrübesiyle, zorlanmadan, kolay ödenen taksitlerle gerçekleştirin. Elektronik fakültesi laboratuvarları ile anlaşmalı olarak çalışan mühendis ekibi, İTÜ mezunu Elektrik ve Elektronik Mühendisleri ve İTÜ mezunu Bilgisayar Mühendislerinden oluşmaktadır. Buna göre optik üç kısma ayrılır: 1) Geometrik optik, 2) Fizik optik (Dalga optiği), 3) Kuvantum optiği.

Uçlarda verilecek hizmetler ve bu hizmetlere bağlı kullanılacak aktif cihazlar fiber optik pasif sistemlerin tasarımının temelini oluşturmaktadır. Veri kaydetme ve bilgisayara aktarım cihazın standart özelliklerindendir. Lütfen dikkat, başka bir websitesinden istemiş olduğunuzgörsellerülkenizde onaylanmamış ürünlerin bilgilerini içerebilir.

Optik fiber test cihazlarını kiralamak, fiber optik haberleşme altyapısını test etmenin, ölçmenin ve karakterizasyonunun tüm yönlerini kapsar.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts