Dienstag, 19. Mai 2015

Elektro kromeriz s r o

Elektro kromeriz s r o

Elektro Svagera se me libilo protoze bylo to jedine elektro v nasem meste ktere bylo v cetrum meste a dalo se tam koupit celkem vsechno na jednom miste. Firma je kvalifikována nejen k výrobě, ale také k montáži, opravám, údržbě, rekonstrukcím a zkouškám rozváděčů do 1000V. EHV - projekce elektro, která fungovala od roku 1992 nejprve jako konsorcium později jako sdružení fyzických osob.

Elektro kromeriz s r o

The main domain of Czech Space Research Centre is a complex realization of space electronics systems representing the flight hardware & software design including Hi-Rel PCB manufacturing in its own 100. Plynovou kompresorovou stanici umístěnou na plošině v Azerbaijanu.

Elektro kromeriz s r o

Kroměříž, Erbenovo nábřeží, PSČ 767 01den vzniku funkce: 18. ELEKTRO JAS Velkoobcjod a maloobchod elektro – prodej elektroinstalačních materiálů a baterií, maloobchod elektrospotřebiči.

Elektro kromeriz s r o

Elektro. Specializovala se na výrobu a dodávky typových i atypických rozvaděčů NN do 6300 A. Technik cenových nabídek at Afcon Power amp; Automation s. Náš tým pracovníků poskytujekomplexní služby v oblasti elektro od velkých projektů jako jsou průmyslové a výrobní haly až po menší projekty elektroinstalace rodinných domů. MaR projekcie. Spracovanie a údržba elektro a MaR dokumentácie.

Skupina se zabývá vývojem, výrobou a instalací HVAC prvků, elektro produktů a průmyslových řídicích systémů, řešením zelené energie a telekomunikací. Provozujeme autobazar. Zajišťujeme pojištění a lustraci vozidel.

Pro kvalitnější služby svým partnerům, byly založeny dceřiné společnostiIndustria Morava s. Technik projektant a programátor v oboru elektro – měření a regulace – automatizace – ICT.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts