Montag, 18. Mai 2015

Elektrikerutbildning vasteras

Elektrikerutbildning vasteras

Vår utbildning till elektriker ger dig stora möjligheter till ett jobb inom till exempel installation eller service. Det gör oss förmodligen till ledande i Norden när det gäller elektrikerutbildningar. För att kunna jobba som elektriker krävs att man jobbar som lärling i cirka ett år på ett elföretag.

Filip GredeholtGå med i LinkedIn och se Filips fullständiga profil. En hel del är televerkare sedan tidigare och har alltså jobbat med koppar (telefoni) innan de började med fiberoptik. ABB VästeråsLämnas på förfrågan.

Jessica går sista året på en elektrikerutbildning och spelar bandy. Har läst de andra kommentarerna och förstår inte varför det inte finns någon elektrikerutbildning på någon YH. Du ska ha minst 4 aring;rs arbetslivserfarenhet som installationstekniker. Vi söker dig som har elektrikerutbildning med allmän behörighet (lägst ABL) och flerårig erfarenhet av el-installationer. Han hade skaffat sig elektrikerutbildning vidASEA i Västerås.

Efterfrågan på arbetskraft i Västerås i dag är att Ica som söker en ekonom, ABB en ingenjör och Landstinget en läkare. Tfn 070-604 68 69 Västerås: Källgatan 14, 3 trappor 722 11 Västerås.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts