Mittwoch, 20. Mai 2015

Elektrikerutbildning uppsala

Elektrikerutbildning uppsala

Installationselektriker,Address:Tärnögatan 4,ZipCode:211 24,Phone:null,Description:Vår utbildning till elektriker ger dig stora möjligheter till ett jobb inom installation, service eller larm. Elektriker – Utbildning och informationHär hittar du information om hur man utbildar sig till Elektriker samt relaterad information om hur mycket Elektriker tjänar i lön, hur det är att jobba som Elektriker, antagningskrav, framtidsutsikter på arbetsmarknaden, eventuella stipendier du kan söka, hur man studerar till Elektrikerutomlands och mycket mer. Lernia finns runt om i hela Sverige -sök efter din ort på Lernia. Teknikutbildarna i Norden ABoch blir därmed ett av Sveriges största utbildningsföretag inom teknikområdet.

För att kunna jobba som elektriker krävs att man jobbar som lärling i cirka ett år på ett elföretag. Uppsala.Som chaufför hos oss ställs det höga krav på att du är flexibel då du kommer att jobba med varierande köruppdrag hos olika kunder. Jag pratade med skolförvaltningen i Uppsala, ingenting hände. Har läst de andra kommentarerna och förstår inte varför det inte finns någon elektrikerutbildning på någon YH. Uppsala eller Sthlm norr som kan tänkas behöva en arbetsvillig rookie?

Vi söker dig som har elektrikerutbildning med allmän behörighet (lägst ABL) och flerårig erfarenhet av el-installationer. Elektrikerutbildning med begrauml;nsad elbehouml;righet (tidigare kallad BB2), samt har erfarenhet fraring;n installation av el- och telelouml;sningar inkluderat louml;dning - kontakteringen, men auml;ven mekaniska installationer. Du ska ha minst 4 aring;rs arbetslivserfarenhet som installationstekniker. Formell kompetensDu har minst ett par års erfarenhet från arbete med högspänning, ställverk etc. När jag läste en termin litteraturvetenskap i Uppsala och senare Litterär gestaltning i Göteborg kom jag också i kontakt med personer som hade föräldrar som var författare och konstnärer.

Du får en grundläggande elektrikerutbildning samtidigt som du skaffar dig kunskaper i styrteknik, PLC-programmering, robotteknik samt mät- och reglerteknik.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts