Montag, 4. Mai 2015

Elektrikerutbildning pa komvux

Elektrikerutbildning pa komvux

Uppsamlingsträffarna sker tre dagar åt gången och innehåller teorigenomgångar, laborationer, övningar och slutprov. En möjlighet kanske är att du har som mål att söka till högskola - till elingenjör och om du inte är behörig idag, kan du söka kurser på komvux så att du blir behörig till elingenjörsutbildning på högskola. Vuxenutbildning program och kurser (komvux) är till för dig som vill läsa en yrkesutbildning som vuxen. Utbildningen tar cirka 65 veckor och är på totalt 1750 poäng som följer ECY:s (Elbranschens Centrala Yrkesnämnd) krav på innehåll och upplägg. Vuxenutbildning Skövde erbjuder en elektrikerutbildning med två olika inriktningar - automatiserings- och underhållsteknik samt installation.

Yrkesutbildning på gymnasienivå för vuxna erbjuds inom flera områden. För att kunna jobba som elektriker krävs att man jobbar som lärling i cirka ett år på ett elföretag. Elektriker – Utbildning och informationHär hittar du information om hur man utbildar sig till Elektriker samt relaterad information om hur mycket Elektriker tjänar i lön, hur det är att jobba som Elektriker, antagningskrav, framtidsutsikter på arbetsmarknaden, eventuella stipendier du kan söka, hur man studerar till Elektrikerutomlands och mycket mer. Lärlingstid på 1600 timmar efter avslutad utbildning Godkända betyg i alla kurser Intyg i skötselföreskrifter (Ecy cup, ingår i denna utbildning) Inom utbildningen finns möjligheter att validera dina kunskaper om du förvärvat dem på annat sätt. Den kommunala vuxenutbildningen – Komvux har de senaste åren genomgått många och grundläggande förändringar.

YRKESUTBILDNING PÅ VUXENUTBILDNINGENÄr du arbetssökande eller funderar du på att byta yrke, då kan våra yrkesutbildningar vara något för dig. Om du vill ha mer information kan kontakta respektive utbildningsarrangör genom att göra en intresseanmälan. Lars Lindh pekar på att den gymnasiala elektrikerutbildning som tidigare fanns i Bollnäs lades ner.

Komvux i Ronneby erbjuder utbildningar i egen regi och i samarbete med fleraanordnare, bland annat gymnasieskolan KnutHahn, Lernia och andra kommunala vuxenutbildningar i länet. Under laborationstillfällen måste du vara på plats i Sundsvall.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts