Dienstag, 5. Mai 2015

Elektriker norge

Elektriker norge

Martin här på bilden är svensk elektriker och har fått ett jobb i Norge. Det finns gott om jobb och det erbjuds bra arbetsförhållanden och högre löner än i Sverige. Mitt namn är Martin Öman och jag jobbar idag som elektriker i Norge.

Elektriker norge

Vikur har ett jobb för dig som elektriker för kontrakt av längre och kortare längd for våra kunder i Norge, många av dem i och runt de större städerna (Oslo, Bergen, Stavanger). Försäkringsverksamheten bedrivs i Danmark, Norge och Sverige och i koncernen arbetar 3000 medarbetare.

Norge behövs ett yrkesbevis från Sverige, samt att du ansöker om DSB i Norge. Elektrikere arbeider med boliger og andre bygninger, industri, landbruk, skip, olje- og gassinstallasjoner, og alarm- og sikkerhetsanlegg.

Norge har fortfarande en bra arbetsmarknad och nu söker man svenska elektriker. Elektriker ellerTjänsteman söka våra lediga jobb både i Sverige och Norge. Nauka języka Norweskiego za free , jedyne co potrzebujesz to dyscypliny i samozaparcia , resztę znajdziesz na moim blogu . Oslo? Vi hjelper deg med alle typer elektrikertjenester i området Oslo og Akershus, fra store prosjekter til små serviceoppdrag. Husqvarna AB.

Vi er ledende leverandør av maskiner og utstyr innen skog og hageprodukter, samt en betydelig leverandør til norsk steinindustri. For det første kræver det et såkaldt DSB-certifikat for at kunne arbejde som elektriker i Norge, og sådan et opnår man kun, hvis man har et svendebrev og minimum tre års erfaring som udlært elektriker. Vi har fått tilbud fra en svensk elektriker( som vi har brukt på hytta i sverige) på arbeid i vårt oppussingsobjekt.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration och kontor, restaurang och butik.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts