Samstag, 21. März 2015

Pumpe mol u beogradu

Pumpe mol u beogradu

U decembru 2005. godine, MOL Grupa je otvaranjem prve benzinske stanice u Beogradu započela širenje svoje nacionalne mreže benzinskih stanica u Srbiji, najavljujući planove o zauzimanju 15% maloprodajnog tržišta u narednih nekoliko godina. Nažalost, da je problem do pumpe - nekako bi i razumeo ali je gužva uglavnom zbog genijalnih vozača koji se ili trude da vas iseku na pumpi, ili jednostavno ne shvataju da mogu da prođu na slobodno mesto pa se svi naguraju u jedan red. Srbiji i ponuditi partnerima na upravljanje svih 36 benzinskih stanica u Srbiji.

Pumpe mol u beogradu

Srbiji i ponuditi partnerima na upravljanje svih 36 benzinskih stanica u našoj zemlji. U vezi sa postavljenim pitanjem formiranja cenovne politike MOL Srbija, cene se razlikuju od stanice do stanice. Po informacijama koje smo dobili sa MOL pumpe, cene vinjeta na današnji dan su sledeće: za 10 dana 1. KompanijaMOL Groupje je već dugo prisutna u Srbiji, najpre kroz prometsirovih derivata i maziva, a kroz maloprodajnu mrežu od decembra 2005. Madarska naftna kompanija MOL planira da do kraja marta u Srbiji otvori jos 12 benzinskih pumpi, potvrdio je juce direktor Inter MOL-a iz Beograda Sasa Trisic.

Nisam siguran sto posto ali mislim da sve pumpe u Srbiji dobijaju gorivo iz rafinerije u Pancevu. Pitanje je na kojim pumpama u Srbiji je najkvalitetnije gorivo, a koje treba zaobilaziti u širokom luku? U 23 sata i 26 minuta u ulici Vojislava Ilića kod pumpe MOL , muškarac približne starosti 30 godina. Kako će se povećanje akciza na naftne derivate preliti na pumpe.

Tržni centar vredan 25,5 miliona evra biće izgrađen u gornjem delu, između Metroa i OMV pumpe. Senti i Beogradu i angažuje preko 600 uzgajivača duvana i sezonskih radnika. Kvalitet goriva koje se toči na benzinskim pumpama u Srbiji postaje svečešća tema diskusija među vozačima.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts