Donnerstag, 12. Februar 2015

Fiber optik internet istanbulda nerelerde var

Fiber optik internet istanbulda nerelerde var

Artık TTNET FİBERNET hizmetini ve altyapı bilgilerinizi FİBER NEREDE uygulaması ile sorgulayabilirsiniz. Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Gaziantep, Kocaeli, Mersin, Samsun, Trabzon, Kayseri, Konya ve Diyarbakır illerinde bağımsız şebekeye sahip Turkcell Superonline, Türkiye çapında fiber altyapısını yaygınlaşmaya devam etmektedir. Fiber altyapıdaki başarısını, bir tek çift fiber kablobağlantısı üzerinden saniyede 8 Terabit veri aktarımı rekoruyla tescilleyenTürk Telekom, bu başarısıyla Guinness rekorlar kitabında da yerini aldı.

Türk Telekom, istediğiniz bir yerde fiber internet olup olmadığını gösteren bir harita uygulaması yayınladı. Fiber optik, temelde bir sinyali iletmek için elektrik yerine ışığı kullanan bir iletim aracıdır. Suare Residence projesi lokasyon olarak Ataşehir’de yer alıyor. Sorgulama ekranında fiber hizmetinin olmadığı durumlarda internet hizmeti için adsl ve yalın adsl seçeneklerini kullanabilirsiniz.

TurkNet Fiber Internet abonesi olabilmem için sabit telefon abonesi olmam şart mı? Stüdyo Daire ile ilgili haberlere aşağıdaki bağlantılar aracılığı . Superonline bu satın alım ile ‘‘ışık hızı’’ndaki fiber optik ağını, uydu haberleşme altyapısı ile daha da güçlendirmeyi hedeflemektedir. Superonline fiber internet kampanyalarıyla aboneliğinizi başlatın. Fiber internet kabaca söylemek gerekirse, fiber optik kablolar aracılığı ile yüksek hızlı (20, 50, 100 Mbps) internet erişimi almamızı sağlayan bir yapı.

Ancak sorun bundan ibaret değil: İstanbul’a baktığımız zaman, belediyenin 2010 Kasım ayından bugüne kadar, fiber optik hatlar döşemek üzere 1 metre bile yasal kazı izni vermediğini görüyoruz. Fibernet bildiğiniz Fiber Optik kablolar ile verilen internet hizmeti. Fiber optik, insanın saç teli kalınlığında ve çok hassas üretilmiş saf bir cam ip üzerinden ışığın iletilmesi prensibiyle çalışan bir sistemdir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts