Freitag, 10. Oktober 2014

En yeni generator rex oyunlari

En yeni generator rex oyunlari

Oldukca Keyifli Olan Bu Oyunu ister iki Kisi ister Tek Basiniza Oynayabilirsiniz. Sevilen çizgi film kahramanları Ben 10 ve Generator Rex bu sefer karşı karşıya geliyor ve amansız bir şekilde dövüşmeye başlıyor. Rex?

Just your average teenager with the ability to turn his body into machines like the Slam Cannon, Smackhands and Punk Busters!

En yeni generator rex oyunlari

Ajan Generator Rex akıl almaz canavarla ölüm kalım savaşı veriyor. Generator Rex OyunuGenerator Rex : Generator Rex bu büyük macerasında dev kaya adamları yok ediyor.

En yeni generator rex oyunlari

Generator Rex oyunları arasına yeni eklenen 3D Generator Rex oyununda düşmanlara karşı tüm silahları 3 boyutlu bir savaş alanında kullanmaya hazır mısınız? Mükemmel bir macera oyunu olan Generator Rex arena oyununda Rex ile birlikte ucube yaratıklara karşı savaşacaksınız.

En yeni generator rex oyunlari

Cartoon Network çizgi filmlerinden olan Generator Rex karakterini dilediğiniz gibi giydirebilirsiniz. Generator RexGenerator Rex Cartoon Network karakterleri arasında yer alan ve çocuklar tarafından oldukça sevilen bir çizgi karakterdir. Trapped ve hızlı bir şekilde nanitleri kaybetme, Rex ve Van Kleiss dünyayı yok etmesini kötü bilgisayar ZAG-RS durdurmak için takım var. Become Rex and mutate into nine different builds like Slam Cannon, Rex Ride and Boogie Pack!

Coşkula beklenen Ben 10 ile Generatör Rex oyunlarımıza tek yenisi daha ekleniyor. Yeni ben 10 oyunlarında görüşmek üzere iyi eğlenceler dileriz. Ben 10 is here, equipped with a brand new motorbike ready for a new challenge.

Providence try to stop Van Kleiss when he arrives in New York City.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts