Donnerstag, 21. August 2014

Gigantti tietokoneen akku

Gigantti tietokoneen akku

Pitkäkestoinen akku, terävä näyttö ja taustavalaistu näppäimistö ovat myös OS X -käyttöjärjestelmän vahvuuksia. Valikoimassa eri kaapeleita, joiden avulla liität puhelimen tietokoneeseen. Tehokas, erittäin ohut universaali virtalähde lähes kaikille kannettaville tietokoneille. Noin vuosi takaperin ostettiin Oulun Gigantista kannettava tietokone jolla on- voimassa edelleen siis.

Kuittia ei löydä mistään, mutta eikös ne näe jotenkin tietokoneen kautta, että olen maksanut? Mikäli harkitset uuden akun hankintaa kannettavan tietokoneeseesi, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Gigantteihin ja Markantaloihin, vaikka ei uusia laitteita ostaisikaan. Kauas on tultu ajoista, jolloin vanhan nokialaisen akku kesti viikon ja ennen latausta akku tyhjennettiin matopeliä pelaamalla. Voit rajata hakusi tietokoneen ominaisuuksien mukaan, joista tärkeimpiä ovat käyttöjärjestelmä, suorittimen nopeus, muistin määrä sekä kovalevyn ja näytön koko.

Jos sähköt palautuvat ennen kuin ups-laitteen akku hiipuu, selvitään pelkällä säikähdyksellä. Gigantti on virallinen SER-kierrätyspiste, se ottaa vastaan aivan kaikenlaisen elektroniikkaromun ilman ostovelvoitetta. Akun kesto laski noin 15 min, googlasin, ei mitenkään tavatonta kuulemma, akku vaihdetaan.

Halpa hinta ei tarkoita, että Chromebook olisi huono tietokone tai se olisi hidas. Valitse kannettava tietokone laajasta valikoimasta parhaita merkkejä kuten Apple, Samsung, Sony, HP, MSI, Toshiba, Compaq tai Packard Bell. Eikös tietokone jossa on Intelin Haswell sarjalainen ja 32 bit windows 8.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts