Sonntag, 24. August 2014

Elektrikerutbildning distans stockholm

Elektrikerutbildning distans stockholm

Uppsamlingsträffarna sker tre dagar åt gången och innehåller teorigenomgångar, laborationer, övningar och slutprov. Vi erbjuder en komplett utbildning till elektriker på distans för vuxna! Se våra elever intervjuas om hur de tycker att det är att läsa till elektriker hos oss. Hos Lernia lär du dig den senaste tekniken oavsett inriktning.

Om det är så att du inte kan flytta från Stockholm, titta då på de utbildningar som går i Stockholm och de som är på distans. Efter en inledande kurs fortsätter du dina studier på en arbetsplats. Laborationer finns på 7 orter: Nyköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Luleå, Umeå och Kramfors. Hur du vill läsa väljer du själv, på distans eller hos oss i våra lokaler.

Dessutom kan du välja att läsa utbildningen på distans, vilket gör att du kan behålla ditt nuvarande jobb medan du studerar. Stockholm. Har precis slutfört min VG2 Borr och brunnteknikskurs i Moss, skrev sista provet i december 2013. Du tycks inte ha gått någon elektriker utbildning så mitt råd som elektriker är att du inte börjar leka med elen i ditt hem då mycket kan gå snett och faktiskt väldigt snett!

Du får en grundläggande elektrikerutbildning samtidigt som du skaffar dig kunskaper i styrteknik, PLC-programmering, robotteknik samt mät- och reglerteknik. SOL är dock ett projekt med målgrupper i tre regioner Stockholm, Norra Norrland och Småland och Öarna.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts