Mittwoch, 20. August 2014

Elektriker utdanning for voksne

Elektriker utdanning for voksne

Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor Voksenopplæringen i Oslo. Jeg er 23 år gammel og gikk allmennfag, og har nå lyst til å ta elektrikerutdannelse, men vil helst slippe å gå på videregående i 2 år til. En elektriker er ensom jobber med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner. Du som er voksen kan inngå lærekontrakt som omfatter bådefull eller delvis opplæring i bedrift i programfagene fra Vg1, Vg2 og eventuelt Vg3 i skole som lærefaget bygger på.

På disse sidene har vi samlet nyttig informasjon og tips for deg som er voksen og ønsker å ta utdanning innen videregående skole. Studerer automatiseringsfaget VG3 på Strinda videregående i Trondheim. Det er flere grunner til at noen ønsker å få utdanning i voksen alder:Har du mange års yrkeserfaring, kan vi kartlegge din kompetanse og godkjenne dine kunnskaper i forhold til gjeldende læreplan i faget. Hvis du har voksenrett til grunn- eller videregående skole, eller du ønsker å ta utdanning som voksen uten voksenrett, finnes det mange muligheter for det i Vestfold.

Utdanning27 års erfaring fra drift og vedlikehold av offshore bore- og prosessanlegg (olje, kondensat og gass), elektroanlegg, kraftproduksjon og. Mange innvandrere som kommer til Norge, har tatt utdanning eller fått erfaring fra et yrke i et annet land. Voksne som har fullført grunnskolen eller tilsvarende, men ikke fullført videregående opplæring, kan etter søknad ha rett til gratis videregående opplæring. Som voksen i Østfold har du mulighet til å ta videregående opplæring. Som elektriker kan du jobbe med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner.

Er du elektriker og ønsker å bli godkjent driftsleder eller installatør? Har du gjennomført programfagene i en yrkesfaglig utdanning, kan du ta de fellesfag som er nødvendig for å kunne tegne en lærekontrakt.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts