Samstag, 1. August 2015

Pumpe omv

Pumpe omv

Mineralölverwaltung, ÖMV), is an integrated international oil and gas company, headquartered in . Vredni vozači na Trgu Nikole Pašića jutros u 7:30 imali su priliku da pored besplatnih novina “24sata” dobiju i vaučer i time ostvare SaveDrive popust od 5 dinara po litru za MaxxMotion Super 100 BMB 98. Naftna industrija Srbije kupila pumpe OMV BH U okviru regionalne strategije razvoja NIS-a, tržište BiH je identificirano kao jedno od prioritetnih za kompaniju.

NIS je novembra prošle godine kupila 100 odsto vlasništva kompanije OMV BH line-height: 1. Beli kombi nemačkih tablica uleteo je u restoran benzinske pumpe OMV kod Lapova, skršio sve pred sobom i zabio se u kuhinju restorana.

Pumpe omv

Srbiji svoju mrežu šire putem franšize su AVIA, OMV i Lukoil. Saobraćajci su kod: OMV pumpe iz pravca Stanova patrola, zaustavljaju vozila, Plaza, ulaz za parking Lista sa novim lokacijama biće ažurirana tokom dana.

Pumpe omv

Da li znate benzinske pumpe kojih proizvodjaca postoje na putu od Vranja do granice s Makedonijom i da li rade 24 casa? OMV so lahko lepo in hkrati praktično darilo za božič ali novo leto. Kao korisnik kompanijske kartice OMV sipao sam gorivo na svim njihovim pumpama i iz licnog iskustva mogu konstatvati da su jako neljubazni posebno BS u Jurija Gagarina. Večeras oko 23h u ulici Crvene armije u neposrednoj blizini benzinske pumpe OMV dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali automobil mercedes požarevačkih registarskih oznaka i automobil Peugeot kabriolet iz Smedereva.

Ruski proizvođači nafte OAO , pozivajući se na predstavnike tih kompanija. Redovito koristim OMV benzinske postaje nekoliko godina, ali od danas više nemam namjeru kod njih niti šibice kupit. INA je početkom ove sedmice predala obavezujuću ponudu za preuzimanje stopostotnog udjela u OMV-ovim firmama u Hrvatskoj i BiH, potvrdili su u srijedu iz Ine.

Za kupovinu benzinskih pumpi OMV-a zainteresovane su ruska kompanija Zarubežnjeft, slovenački Petrol, slovačka Slavica capital i hrvatski Crodux u vlasništvu bivšeg generala Ivana Čermaka, piše Poslovni dnevnik.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts