Sonntag, 17. Mai 2015

Elektrikerutbildning tid

Elektrikerutbildning tid

Dock bor du inte ha svart for matte och fysik da dessa discipliner ar centrala for utbildningen. Vi utbildar varje år närmare 500 elektriker i vår skolverksamhet. Det gör oss förmodligen till ledande i Norden när det gäller elektrikerutbildningar. Vi erbjuder en komplett utbildning till elektriker på distans för vuxna! Du ska vara minst 20 år (eller 19 om du fyller 20 samma år som utbildningen startar) och ha gått ut grundskolan eller motsvarande.

För att få en behörighet måste man vara godkänd i vissa teoretiska ämnen samt även jobba mångsidigt inom elyrket en viss tid under överinseende av en elinstallatör med minst samma behörighet som man ämnar söka. AMU myndigheten AMU-gruppen med uppdrag att anordna arbetsmarknadsutbildningar åt företag och kommuner. Niklas Nordströ (S), kommunstyrelsens vice ordförande, Lernias elektrikerutbildning i Luleå. Det finns flera olika typer av elektriker och på senare år har arbetet också kommit att omfatta installation av datanät, kabel-TV, larmutrustning och annan ny teknik.

Men han blev arbetslös och efter ett halv-år fick han genom arbetsförmedlingen tips om en eftergymnasial elektrikerutbildning. Danska lärlingstutbildningar är normalt 3½ till 4 år, en del är kortare och ett fåtal tar längre tid. Det finns fyra punkter att beakta när man söker elektriker utbildning: praktisk inlärning, utrustning, antagning krav och fakulteter. Företaget startades som enskild firma 1999 av Paul Håkansson.

Innan varje kursstart hålls ett obligatoriskt registreringstillfälle där du måste närvara för att bekräfta att du tackar ja till din plats. ABL Kursens maxlängd är två år med möjlighet till förlängning ett år i taget mot avgift.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts