Donnerstag, 22. Januar 2015

Elektrikeris 8kw

Elektrikeris 8kw

Harvia Vega on elegantne saunakeris, mida on kerge kasutada. Tippklassi tavakeris. Harvia Vega on elegantne saunakeris, mida on kerge kasutada. Seinale kinnitatav saunakeris-võimsus 6 kilovatti-ette nähtud sauna suurusega 5-9 m3, sauna kõrgus min.

Saan aru, kui 1 kW 1 m3 kohta, siis on keris ilmselgelt lahja. W elektrikeris. Tehnilisseruumi on paigaldatud elektriboiler ja elektrivoolu jaotuskilp. Kuulumist preemiumklassi rõhutavad veelgi valualumiiniumist aroominõu jm. W elektrikeris.

Tehnilisse ruumi on paigaldatud elektriboiler ja elektrivoolu jaotuskilp. W võimsusega kerist,” selgitab kauplusteketi Saunamaailm müügijuht Kaio. Sense see on kaasaegne, väga töökindlate funktsioonidega ning kõrgkvaliteetne sauna elektrikeris Tylo. Puuküttega keris loob ideaalselt traditsioonilise Soome sauna meeleolu ja on ka kasutajasõbralikum, sest ei kuivata õhku. Keris 8kw ja nädalas vähemalt 4 tundi huugab, küll mitte punn põhjas.

Leiliruum - ehitatud on puidust saunalava ning paigaldatud el. Kogu aasta elektrikulu oli 13301kW, majas veel 8kW elektrikeris (saun min 1x nädalas), kõikvõimalikud kodumasinad, paar suurt LCD telekat, välialakütted ja hunnik valgustust, sellest ka kulu üldelektrile 44% mis on suhteliselt palju. See epood vajab korrektseks töötamiseks JavaScripti.

Tuleohutus · Ruumilahendus · Keris HUUM annab suurepärase leili · Mida tuleks teada sauna hooldamisest?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts