Mittwoch, 16. Dezember 2015

Xenon lampa javitasa

Xenon lampa javitasa

Az interneten nagyon sok hamis, kétes eredetű és minőségű, olykor márkajelzés nélküli xenon izzót kínálnak eladásra. Beázott? Elromlott?

Megjavítjuk az elromlott xenon trafód, amire 6 hónap garanciát is vállalunk! Autó Műanyag Javítás, Autófényezés, Autófényezés, karosszériajavítás, Autójavítás, autószerviz, Autójavítás, szerviz, Autójavító műhely, Autómentés, Autószerelés, Biztosítás, biztosítótársaság, Bontott és új alkatrészek forgalmazása, Horpadásjavítás, Huzatópad, Karosszéria, lökhárító javítás, Karosszériajavítás, Karosszérialakatos, Műanyag alkatrészek javítása, Műanyag és üvegszálas alkatrészek javítása, Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás, Törött autók javítása, Xenon lámpa szettekVarázs-Garázs Zala Kft.

Halogén izzóval volt kombinálva, mivel a xenon fény szinte NASA technológiaként szerepelt az értelmező kéziszótárban akkortájt! Nem arra gondolok amit a tuning kocyikba raknak kékra festet halogén lámpák hanem az igazi izzó szél nélkülire aminek ha jól tudom hasonló a mőködése a stroboszkóphoz (vagy nem) ebben szeretnék segítséget kérni.

Xenon lampa javitasa

Ami tény, hogy a xenon sokkal jobb hatásfokkal működik, mint a halogén izzó, de speciális, projektoros fényszórót, automata fényszórómagasság-állítást és fényszórómosót követel meg. Ablakemelő kapcsoló megvilágításának javításaA többnyire érintkezési problémákkal küzdő (hol világít, hol nem) vagy rosszabb esetben már egyáltalán nem világító ablakemelő kapcsolók javítása, avagy hogy csiholjunk újra fényt a kapcsolókba.

Renault vízcsövek5ezer négyzetméteres raktárról és heti szállítással állunk vevőinkrendelkezésére.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts