Freitag, 18. September 2015

Optik internet baki tarifeleri

Optik internet baki tarifeleri

Geniş optik şəbəkə ərazimiz sizin evlərinizə kimi FTTx texnologiyasından istifadə etməklə evlərinizdə daha yüksək sürətlə internetə çıxışınıza şərait yaradacaqdır. Fiber altyapıdaki başarısını, bir tek çift fiber kablobağlantısı üzerinden saniyede 8 Terabit veri aktarımı rekoruyla tescilleyenTürk Telekom, bu başarısıyla Guinness rekorlar kitabında da yerini aldı. Layihə Bakıda və regionlarda yeni fiber-optik kabellərin çəkilişini və telekommunikasiya infrastrukturunun yenilənməsini, müasir NGN texnologiyası əsasında ATS-lərin, ucqar yaşayış məntəqələrində genişzolaqlı internet şəbəkəsinin qurulmasını və əhaliyə əlverişli şərtlərlə və ən son texnologiyalar vasitəsilə genişzolaqlı xidmətlərə çıxış imkanının yaradılmasını nəzərdə tutur. Lokal erişimi fiber optik kablo ile tesis edildiği için bakır lokal erişimin bakım ve onarımın zorluğu, mesafe kısıtı gibi dezavantajları bulunmaz.

Siz, bizim genişzolaqlı internet xidmətimizdən istifadə etməklə dünyaya yüksəksürətli internetlə bağlana bilərsiniz. Bakı şəhərinin ən böyük WiFi şəbəkəsi olan hotnet rouminq üzrə saziş imzaladılar. Turkcell Superonline operasyonel standartlarında yönetilen, maliyeti paylaştırılmış, enerji, iklimlendirme ve kendi fiber–optik kablo altyapısına sahip veri merkezlerimizde sunucularınıza ek bir yatırım ve harcama yapmanıza gerek kalmadan yer sağlıyoruz. Kombine haldeki optik mikroskoplar (fotomikrografi, sinefotomikrografi veya mikroprojeksiyon mikroskopları dâhil) 90.

Tarife Paket ve KampanyalarKurumsal Çözüm Ortaklarımız Kimdir? Bu poliçe kapsamında ödeme yapılabilmesi için, sigortalının muayene, tetkik ve tedavilerinin, poliçenin geçerli olduğu tarihler arasında gerçekleştirilmiş olması gerekmektedir. Katılım ve Güzergah Bakım Bedelleri altyapı tesisini kuran işletmeci veya kuruma ödenmesi gereken ücretlerdir. Alternatif işletmeciler tarafından Fiber İnternet altyapı yatırımlarının hızlı ve yaygın olarak yapılabilmesi için gerekli olan ve Türk Telekom tarafından 48,77 TL olarak belirlenen yeraltı boru kira (tesis paylaşımı) ücretinin AB ülkelerine göre 30-40 kat daha yüksek olduğunu açıklayan dernek, aynı gün basına sunulan Türk Telekom açıklamasında ” bilgilerin bulunduğunu ve bazı “önemli bilgilerin gizlendiğini” duyurdu.

Elektronik haberleşme sektöründe tesis, ölçüm ve bakım-onarım yapacak kuruluşların yetkilendirmesini bu konuda görevli k. Yaklaşık 1 senedir ülkemizde de genişbant internet seçeneği olarak sunulan 3G gerçek mobiliteyi bize sunuyor. Bursa da oturuyorum, 8 mbit limitsiz tarifesi ile 10-12mbps hız testi sonuçları alıyorumDün gece bir linke tıkladığımda, TTnet adresine yönlendirdi ve AKK yi aştığım için hızımın 1mbps düşürüldüğü yazdı.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts