Sonntag, 21. Juni 2015

Gigantti s3 akku

Gigantti s3 akku

Minin luonnollisen ja tyylikkään muotoilun ansiosta laitetta on helppo käyttää ja pidellä. Android-älypuhelinten lippulaivan akun kesto oli paras sekä puheajan että internetin käytön mittauksissa. Siinä on sama näyttö, prosessori, kamera ja akku kuin Lumia 635:ssä, mutta maksaa vähemmän, koska siinä on vain 3G eikä 4G:tä.

Samsungin alkuperäisellä tehoakulla (3000mAh) akku kestää jo melkein puoli viikkoa. Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 820 ja Nokia Lumia 920. Myös näissä tapauksissa Samsung Nordic tarjoaa takuuhuoltoa ja tukipalveluja niillä takuuehdoilla, jotka koskevat kyseisiä tuotteita. Puhelimessa käteviä selfie-toimintoja, joilla otat kuvan nostamalla kämmenesi ja parannat valokuviasi automaattisilla muokkauksilla. Laitteen tulee olla ehjä ja toimiva, ja sen mukana pitää olla toimiva akku.

Puhelimesi akun kesto heikkenee normaalissa käytössä ajan mittaan. Huippusuosittu flip-cover suojakuori Samsung Galaxy S3 kännykälle. Moto G 4G, mutta mietityttää vain kun ei kiinnnosta customROM-kikkailut yhtään, niin Moto G:llä saisi varmaan pidemmäksi aikaa päivitystuen. Selfie stick, jossa Bluetooth - täydellisten selfieiden ottamise Ota upeita selfieitä tai tee oma actionleffa. MyFoneKit ei vaadi puhelimen takakannen vaihtoa, vaan tämä sujahtaa suoraan puhelimen takakannen ja akun väliin.

Parin viikon testijakson aikana kertaalleen Galaxy S5 jäätyi täysin ja jouduin ottamaan akun irti, jotta laite toimisi taas normaalisti. Akku on kapasiteetiltaan 250 milliampeerituntia (300 mAh:ta 3G-versiossa), joka jaksaa ilahduttavasti pyörittää Gear S2:ta yhdellä latauksella 2-3 päivää.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts