Freitag, 29. Mai 2015

Xenon lampa slocknar

Xenon lampa slocknar

S8:a, på ena sidan så slocknar lampan ibland och jag får starta om lyset så fungerar den igen. Jag har redan bytt en xenon lampa också på förarsidan och bilen är ett år nu. Vid tänding av lamporna börjar xenon lampan tändas med slocknar som om ballasten inte orkar, man får tända och släcka lamporna ett par ggr innan den kommer igång.

Någon som vet var felet är när en av xenon-lamporna slocknar ibland och även återtänds ibland, om jag vrider strömbrytaren till parkering och åter till automatiskt halvljus så tänder lampan igen och kan lysa ganska länge men slocknar åter så småning om. Kontrollera alla anslutningar mellan lampa, ballast, och tändare.

Att xenonkonvertera från halogenljus ger otroligt mycket, inte minst för synfältet och ur säkerhetssynpunkt. LM. De lyser bra så länge inte motorn går för då slocknar de tämligen omg. Jag har emx xenon lampa, och innan jag köpte enduron så körde jag med batteripack.

I en högtrycksnatriumlampa finns ett ljusbågerör som innehåller(Hg). Xenonlampan slocknar garanterat på andra fabrikat Premium ballaster även vid ett ringa eller kortvarigt spänningsfall! Men uppenbarligen har SBP missat det där med Xenon och självjustering minst en gång. Vet inte om det är med sanningen överensstämmande, hörde att när en lampa slocknar på den moderna bilen så avstår svensken att byta den, för att byta en billampa idag på en modern bil är kostsamt. Nu har en varningslampa tänts för motorn och vid en kontroll på min verkstad indikerade deras testutrustning att det var fel på EGR-ventilen.

Låter mer som en xenon lampa fram och de brukar kosta ungefär i den prisklassen. Xenon-ljus så de senaste årsmodellerna av 9-5 haräven för bilar med H7.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts