Sonntag, 10. Mai 2015

Motorola droid turbo nerden alabilirim

Motorola droid turbo nerden alabilirim

Verizon ile beraber Droid Turbo isimli yeni bir telefon duyurdu. Fakat son çıkardığı model ile kendisinden baya bir konuşturacak gibi duruyor. Su geçirmezlik özelliği ile sudan uzak durmanıza gerek kalmayacak. Bir zamanlar hayallerimi süsleyen droid turbo modelinin ikincisi çıkıyor vay be ! Motorola Droid Turbo 2 Özellikleri Neler,Motorola Droid Turbo 2Ne Zaman Çıkacak? Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve sadece Amerika’da satışa sunulan Motorola Droid Turbo 2, özel geliştirilen kırılmaz ekranıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Motorola Droid Salı günü Turbo 2 açıklanması ile kırılmaz telefon için bir yol buldu. Böylece telefonun kolayca full yedeğini alabilirsiniz, gerektiğinde eski haline kolayca döndürebilirsiniz. Turbo-cu Otomotiv olarak, profesyonel ekibimiz ile birlikte araç üreticisinin ürettiği orjinal parçaları kullanarak teknolojik makinalarla test ederek. Kullanan biri ekran resmini nereden alabilirim sık fazla acil anlatabilen oEkran parlaklığı en sonda iken dahi donuk gözüküyo.

General Mobile Android One (4G)Dipnot : Cihazlar resmi açıklamalara göre sürekli güncellenmektedir. Benim için yazarlığın sırrı, nereden geleceği hiç belli olmayan ilhamda değil, inat ve sabırdadır. Samsung logosunu görünce açma-kapama tuşunu bırakıp home(orta tuş ) tuşuna basmaya devam edin.

Dolayısıyla widgetler kullanıcıların ilgisini çektiği gibi geliştiricilerin de yakın ilgi konusu olmuşlardır. Kas 2014Telefon özelliğine sahip VoiceTab tablet ailesi ile özellikle Asya ülkelerini hedefleyen HP, 6 inçlik seriye yeni bir model daha eklediğini duyurdu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts