Sonntag, 17. Mai 2015

Elektrikerutbildning yh

Elektrikerutbildning yh

Vår utbildning till elektriker ger dig stora möjligheter till ett jobb inom installation, service eller larm. Elektriker – Utbildning och informationHär hittar du information om hur man utbildar sig till Elektriker samt relaterad information om hur mycket Elektriker tjänar i lön, hur det är att jobba som Elektriker, antagningskrav, framtidsutsikter på arbetsmarknaden, eventuella stipendier du kan söka, hur man studerar till Elektrikerutomlands och mycket mer. På kyutbildningar.se finner du information om YH-utbildningar, det som tidigare hette KY-utbildningar.

KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria ochstudiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden. YH-utbildningar som inte är högskoleutbildningar och som bygger på kunskap från arbetslivet. Du kan till exempel gå en distansutbildning på YH-nivå för att bli drifttekniker eller teknisk säljare. Låter på din beskrivning som om en yrkesutbildning (YH) kan vara rätt för dig.

Det är en två-årig YH utbildning där det ingår tre perioder med LIA (Lärande i Arbete). Den dagen är Erik nämligen klar med sin elektrikerutbildning och kan utexamineras från Vadsbogymnasiet i Mariestad. Niklas Nordström (S), kommunstyrelsens vice ordförande, Lernias elektrikerutbildning i Luleå.

KY och YH utbildningar skapas och genomförs vid de tidpunkter och i de områden den behövs.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts