Freitag, 3. April 2015

Magnetventil til vaskemaskine bosch

Magnetventil til vaskemaskine bosch

Bosch vaskemaskine Vandventiler eller magnet ventiler til Bosch vaskemaskine. Største udvalg af magnetventiler på nettet finder du hos nettoparts. Vandventiler betegnes også som magnetventiler eller indløbsventil.

Bosch vaskemaskine. Der var det magnetventilen oppe ved tilløbsslangen der var defekt. Bosch vaskemaskineHold din Bosch vaskemaskine i top stand med nye reservedele. Magnetventil til master blp 25 m Fragt 1 - 2 hverdage, Gratis retur af alle varer.

Vaskemaskinen henter vand ind i en beholder i venstre side og tager vand herfra. Nettoparts har magnetventiler og annet tilbehør til Bosch oppvaskmaskiner. Følg vores enkle forslag:da vil du opdage, hvor nemt det at tage sig af dine apparater og løse mindre driftsproblemer. Varmelegemer til vaskemaskinerNår du nu besøger Brøndum Elektro, er det måske interessant at vide, at det er en velkonsolideret forretning, der har handlet med reservedele i over tyve år. Havde for nyligt en 1,5 år gammel Bosch vaskemaskine der ikke fungerede optimalt.

Vi har reservedele til alle mærker af hårde hvidevarer på markedet. En vaskemaskine, hvor magnetventilen ikke lukkede korrekt, og der så løb en del vand ud på kældergulvet og videre til et rum med gulvafløb. Hermed følger liste over fejlkoder til Artiston vaskemaskine.

Kan brukes på vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, side by side, kaffemaskiner og andre produkter med vanntilkobling.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts