Donnerstag, 9. April 2015

Elektrikeris huum

Elektrikeris huum

Drop on esimene Eestis disainitud ja toodetud elektrikeris, mis on läbi murdnud rahvusvahelisele saunaturule. Tallinna ettevõtluspäeva pidulikul vastuvõtul kuulutati välja Tallinna ettevõtlusauhindade 2014 võitjad. Oma keriste loomisel kasutame siinsete inimeste aastasadade pikkust kogemust ning lisame sellele moodsa tehnoloogia ning kvaliteetsed materjalid.

Tööstusdisaini kategoorias paelus lugejate hinge enim Mihkel Masso loodud elektrikeris HUUM. Teile on tore uudis - valminud on esimene eestimaine elektrikeris nimega „HUUM“.

Eesti Kunstiakadeemia noorte disainerite loodud veepiiska meenutav . Tänavu hakkas Huum OÜ esimesena Eestis elektrikeriseid tootma.

Oma olemuselt on uus disainkeris väga tavaline - sarnane iga teise elektrikerisega. Kerise kaal 8 kgKõrgus 59 cmLaius 39 cmSügavus 33,5 cmJuhtpaneel vali lisade altEestis tehtud ning disainitud kaubamärkHuum esindab põhjamaise sauna parimaid omadusi. Mihkel Masso, a product design student at the Estonian Academy of Arts has won a famous international Red Dot Award: Product Design 2015. Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini üliõpilase Mihkel Masso disainitud elektrikeris HUUM Drop võitis tuntud rahvusvahelise disainiauhinna Red Dot: Product Design 2015 - tegu on viienda Red Dot auhinnaga, mille on pälvinud Eesti disainerite looming. HUUM Drop kerise disainer on Mihkel Masso ning teos loodi Eesti Kunstiakadeemia tootedisaini osakonna ja Huum OÜ ühise arendusprojekti raames, mida toetas ka Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus.

Koostöös Eesti Kunstiakadeemiaga pälvis rakendusliku teadustöö tiitliElektrikeris Huum Drop, eesmärgiks oli leida ettevõttele Huum OÜ seeriatootmiseks sobilik kerise disainilahendus. Soome saunakultuuris.Paljud tootjad hakkasid IKI kerise väga heade omaduste ja klientidele meeldiva disaini tõttu valmistama omapoolseid koopiaid. Nominentide hulgas on ka disainiauhindadel silma paistnud HUUM saunakerised ja triiksärkide tootja SWÄRK.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts