Sonntag, 25. Januar 2015

Kolbenova heurekapoint

Kolbenova heurekapoint

Nabízíme Vám také možnost zaslání zboží na výdejní místo Heureka Point nebo na jednu z 2 900 poboček České pošty. Výdejní místo HeurekaPointVýdejní místo HeurekaPointNově vám můžeme nabídnout výdejní místa HeurekaPoint, máte tedy možnost vyzvednout si váš balíček na výdejních místech této společnosti. HeurekaPoint je síť výdejních míst Uloženka, která internetovým obchodům zajišťuje výdej zboží. Heureka PointZboží si můžete vyzvednout také na odběrových místech Heureka Point. HeurekaPoint), kde si můžete vyzvednout svůj nákup z obchodu DárkyHry.

Uloženka.cz, která zajišťuje internetovým obchodům výdej zboží na svých pobočkách v České a Slovenské republice - pokud nemáte vlastní kamennou prodejnu a chcete svým zákazníkům zpřístupnit osobní odběr, můžete využít tuto službu. Osobní odběry objednaného zboží v síti (Uloženka) HeurekaPoint:Osobní odběr Praha 4 HeurekaPoint (5. Osobní odběry ve větších městech České republiky od odeslání.

HeurekaPoint je síť výdejních míst Uloženka, která internetovým obchodům zajišťuje výdej zboží. Osobní odběr je možné uskutečnit na pobočkách, sítě výdejních míst Uloženka cz. Praha 4, Praha 7, Praha 9, Hradec Králové, Olomouc, Zlín, České BudějovicePO - PÁ 11:00 - 19:00 hod. Osobní odběr na odběrovém místě Uloženka - Heureka pointje Vámi objednané zboží po zpracování objednávky odesláno na odběrové místo Uloženka. Kontaktní informace pro všechna výdejní místa HeurekaPoint (Uloženka):(8 - 20hod.

Vyzvednutí Vaší zásilky na odběrových místech HeurekaPoint-Uloženka. Praha 9, PSČ 19000lze zásilku převzít obvykle v den podání.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts