Dienstag, 27. Januar 2015

Kolbenova cube

Kolbenova cube

Komplex dvou budov je umístěn přímo na stanici metra B - Kolbenova a je zde prvním svého druhu. V areálu, který vzniká v blízkosti stanice metra Kolbenova, zůstanou zachovány také některé původní průmyslové objekty, například funkcionalistická vila architekta Františka Alberta Libry. Budova stojí přímo na stanici metraKolbenova (linka B) a také u stejnojmenné tramvajovézastávky.

Prahy 9, v blízkosti stanic metra Kolbenova a Vysočanská na celkové ploše pozemku cca 55. The Company plans to construct a mixed office, retail and residential development in Vysočany, a developing business area of Prague 9, near the Kolbenova and Vysočanská metro stations – line B situated on a plot of approximately 55 600 sq m. U stanice metra Kolbenova bude například brzy dokončena rozestavěná budova Kolben Cube. E15: Největším projektem Codeka je výstavba Kolbenova City na čtrnáctihektarovém brownfieldu ve Vysočanech. Kolbenova trasy B napojení na automobilový okruh a Vysočanskou radiálu železniční tratě se zastávkami Vysočany a Libeň blízkost letišť Kbely a Letňany centrální park s říčkou Rokytkou Rozvíjející se část městské čtvrti Praha 9 NOVÉ VYSOČANY se v příštích letech změní na atraktivní místo pro život, podnikání i odpočinek. Externí dobíjecí baterie ZTE Power Cube P21 2200 mAh (EU Blister)Windows 8. Nejdříve dítě nedokáže koncentrovat pozornostna určitou věc.

Cube je představitelem velmi jednoduchého a zároveň elegantního designu. AK47 Ice Cube Trays aim to please both you and your guests every time.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts