Dienstag, 6. Januar 2015

Akkuyu toki 11

Akkuyu toki 11

Alt Gelir Grubu Konut Projesi başvuruları, 17 şžubat-04 Mart 2011 tarihleri arasında Adana Valiliği tarafından aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek. Adana Yüreğir TOKİ 772 adet konut ve 43 adet işyeri yapım işi ihalesi bugün! Alexander Kurdin: Akkuyu Nükleer Güç Santrali projesi tamamen iptal olmaz fakat herhangi bir siyasi gelişme projenin ertelenmesine sebep olabilir dedi.

Akkuyu toki 11

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2012 11:19Akkuyu’da TOKİ tarafından dar gelirlilere yönelik yapılan 1+1, 2+1 konutlar, yapımı bitmesine rağmen bir senedir teslim edilmeyi bekliyor. Akkuyu TOKİ ve Sofulu TOKİ’ye 07:00-13:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle,Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi Ordu Caddesi, Petrol Ofisi İlk Öğretim Okulu ve Toroslar EDAŞ Genel Müdürlüğü’ne 05:00-07:00 saatleri arasında, Yolgeçen, Büyük Çıldırım, Zeytinli Mahallesi Sertel ve Araplar mevkileri, Büyük Dikili ve Mekan Mahalleleri ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Seyhan Beton, TÜV Türk Muayene İstasyonu, Alo Plastik, İpragaz, Yıldız Şemsiye, Oğuzhan Plastik, KÇS Beton, ENKA, Yükseller Orman Ürünleri, Akkimya, Akpar A.

Akkuyu toki 11

Adana Kozan, Adana Seyhan Şambayadı, Adana Yüreğir DSİ-Yüreğir Akkuyu 2. Bеycеli, Sоfudеdе, Yаvuz Sultаn Sеlim, Akkuyu, Çınаrlı, Bоynuyоğun, Çаrkıpаrе Mаhаllеlеri, , Yüksеllеr Ormаn Ürünlеri, Akkimyа, Akpаr A.

Akkuyu toki 11

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULUheight: 30px; padding: 0px 4px ! Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, Çavuşoğlu ile Rus mevkidaşı Sergey Lavrov’un 3-4 Aralık’ta yapılacak AGİT Toplantısı nedeniyle Belgrad’da olacağını ve her iki bakanın programlarının uyması halinde görüşebileceğini vurguladı. SARIÇAM BOYNUYOĞUNDA GELECEĞE VE ŞİMDİKİ ZAMANA EN GÜZEL YATIRIM ₺ 145. Konutlarında satışa sunulacak 7 daire için, onlarca kişi soğuk havaya aldırmadan gece saatlerinde banka önünde kuyruğa girdi. ANKARA - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yüzde 10 peşin, 240 ay (20 yıl) vadeyle iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyor. Bitişiğimizdeki Akkuyu TOKİ konutlarına ulaşım hizmeti veren Yavuzlar dolmuşlarının bizim site önünden de geçmesini istiyoruz” dediler.

Akkuyu Nükleer Santral sahasında “büyük bir patlama” olduğu bildirildi. Konut İdaresi Başkanlığınca 232konutluk Adana Yüreğir Akkuyu 2.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts