Dienstag, 20. Januar 2015

Akkuyu ihalesi

Akkuyu ihalesi

Akkuyu NGS Deniz Hidroteknik Yapılarının ‘Anahtar Teslimi’ Projelendirilmesi ve İnşası İşlerinin Gerçekleştirilmesi’’ ihalesi hakkında önemli bilgilendirmeAKKUYU NÜKLEER ANONİM ŞİRKETİ’nin satın alma komisyonu kararına istinaden Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A. Akkuyu NGS Deniz Hidroteknik Yapıları” konulu çalışma toplantısı Moskova’da yapıldı11. Akkuyu Nükleer Santrali ile ilgili ilk tören yapıldıHurriyet.

Başta Mersin olmak üzere, bir dizi yerde emekçilerin ve çevrecilerin eylemli tepkilerine neden olan Akkuyu Nükleer Santral’i için açılan ihale tamamlandı. Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin Deniz Hidroteknik Yapıları temeli dün çevrecilerin yoğun protestoları altında törenle atıldı.

Akkuyu ihalesi

Mersin Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) için yeni bir adım daha atıldı. Akkuyu Nükleer Santrali inşaat lisansı başvuru belgelerinin değerlendirilmesine ilişkin teknik destek hizmeti alınacağını bildirdi.

Akkuyu ihalesi

Yapımcılığını Rusların üstleneceği Akkuyu Nükleer Enerji Santrali ihalesi askıya alındı. Akkuyu Nükleer Güç Santrali deniz hidroteknik yapılarının anahtar teslimi projelendirilmesi ve inşası ihalesine, 9 teklif geldiği bildirildi. Ruslarla yapılan anlaşma kapsamında Akkuyu’da inşa edilen nükleer santralden farklı olarak Türkiye, Sinop Nükleer Santrali’nde Elektrik Üretim Anonim Şirketi’yle (EÜAŞ), yüzde 25 ortak olacak. Tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi kazanan firma 15 Şubat’ta açıklanacak. ED raporu onaylanan Akkuyu nükleer santralı projesinin diğer bileşenleri için de ihaleler sürüyor.

Akkuyu Nükleer Santrali TekfenAkkuyu Nükleer Santrali Tekfen ile ilgili haberlere aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Akkuyu Nükleer santral İhalesi SonuçlandıAkkuyu Nükleer Santral ihalesi sonuçlandı. Büyükeceli Beldesi Akkuyu mevkii santral yeri olarak belirlendi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts