Montag, 19. Januar 2015

Akkuyu holding

Akkuyu holding

FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Türkiye’de koalisyon hükümeti olsa da Rusya ile ortak projelerin kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini söyledi. Akkuyu Nükleer Santrali ile ilgili ilk tören yapıldıHurriyet. Akkuyu Nükleer Santral Projesinin, bugün benzer bir çalışma yapıldığı taktirde, artık lisans onayı alamayacağı ileri sürülüyor.

Akkuyu holding

TEKFEN HOLDİNGpadding:1px;margin:3px auto 3px auto;text-align:right;font-size:11px! APC – Akkuyu Nuclear Power Plant 4800 MW, Mersin, Turkey31 August 2015.

Akkuyu holding

ASE) in partnership with Ciner Holding, opted to submit a bid for the tender. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, yolsuzluk ve rüşvet operasyonun 2.

Akkuyu holding

A revised environmental impact assessment for the Akkuyu nuclear power project to build four VVER 1200 reactors in western Turkey will be submitted to the Turkish government by 27 March, according to Russian nuclear energy developer Rosatom. Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Cengiz Holding bünyesinde yer alıyor. Uzun süredir tartışma konusu olan Akkuyu (Mersin) ve İnceburun (Sinop) nükleer santrallerinin anlaşmaları imzalandı ve yapımına başlandı.

Cengiz Holding won a $1 billion tender for marine hydro-technic structure. Akkuyu nuclear power plant, whose reactor is to be built beginning in 2016 in the Mediterranean province of Mersin. Mersin Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) için yeni bir adım daha atıldı. Seminerde Akkuyu Nükleer şirketi proje Müdürü Andrey Kuçumov vemüdürü İgor Bogomalov, geleceğin nükleer mühendisi olarak Akkuyu santralinde görev yapacak öğrencilere projeyi tanıttı.

Akkuyu Nükleer Santrali TekfenAkkuyu Nükleer Santrali Tekfen ile ilgili haberlere aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts