Montag, 19. Januar 2015

Akkuyu 2015

Akkuyu 2015

Akkuyu nükleer santrali hakkındaki görüşmelerin ise devam ettiğini ifade etti. Bu sırada Türkiye nükleer enerjinin güvenilirliğini tartışırken, dünyada yeni kazalar meydana geldi. Uzmanların felaket projesi olarak niteledikleri Mersin’deki Akkuyu Nükleer A.

Akkuyu 2015

Rosatom firması tarafından yapılması planlanan ve bu sene başında başlaması beklenen nükleer enerji santralinin inşaatı 2015 yılına ertelendi. Enerji Bakanı Taner Yıldız, aralık ayı sonunda ‘Akkuyu inşaatının Mart 2015’te başlayacağı’ açıklaması yapmıştı.

Akkuyu 2015

Regulatory Authority issued a three-year provisional license to Akkuyu Nuclear Project company in June 2015 for generating electricity at Akkuyu power plant. Mersin Akkuyu Nükleer İş İlanları ve İşçi AlımıMerhaba Sayın Okurlarımız.

Akkuyu 2015

The Akkuyu nuclear power plant, which is built to be earthquake-resistant for tremors of up to 9. Rosatom. La construction sur le site d’Akkuyu devrait débuter en 2015 et le premier réacteur sera opérationnel en 2019. Minolta déplace son siège régional en Turquie, en quête de nouvelles opportunités de croissance17. ARMENPRESS. Turkish Stream pipeline and Akkuyu nuclear power plant projects are not in the list of Russian sanctions against Turkey.

May 2015, artistic interventions in Cappadocia by participantsfrom Turkey and other countries. The Russian-designed Akkuyu plant in Mersin, on the Mediterranean coast, is the first of three nuclear power plants the country plans to build to help boost its economy and reduce its dependence on fossil fuel imports. Akkuyu gibi büyük yatırım projelerinin Rus hükümetinin kararıyla dondurulmayacağını, bu projelerin geleceğinin şirketlere bağlı olduğunu bildirdi.

Akkuyu (nuclear plant) another will come and build it, he was quoted as saying.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts