Sonntag, 21. Dezember 2014

Akku gigantti gio

Akku gigantti gio

Vähemmän yllättäen akkutestissä Mini pärjäsi kolmikosta parhaiten 3h 16m 32s tuloksellaan, perässä tulivat lähekkäin Ace 3h 05m 19s ja Gio 3h 00m 19s. Laitteen tulee olla ehjä ja toimiva, ja sen mukana pitää olla toimiva akku. Ainakin Samsung Giossa on suurempi akku kuin tuossa minissä.

Akku ei kestänyt iPhonessa, se lagitti ja kaatuili koko ajan. Samsung Galaxy Gio hieman päälle satasella ja Samsung Galaxy Ace parillasadalla eurolla. Gigantti on laskenut Huawein Ascend Y210 -puhelimen hinnan vain 59 euroon. Samsungin ensimmäinen pyöreällä kellotaululla varustettu Gear S2 -älykello saapuu Suomessa myyntiin huomenna, eli 6. Elektroniikkaketju Gigantti juhlistaa isänpäivää Supersunnuntailla, joka tarkoittaa alennettuja hintoja useissa eri tuoteryhmissä. Kumpi on parempi Samsung Galaxy Mini 2 vai Samsung Galaxy GioMistä tiedän, mikä kännykän nettiyhteyksistä on maksettu?

Akku on tupannut loppumaan päivän sisällä, mutta nyt onkin tullut käytettyä paljon nettiä, kameraa yms. Mikä nyt neuvoksi, kun puhelin ei käynnisty, mistä tuo outo käytös johtui? Eikä siitä silloinkaan mennyt muuta kuin akku ja löytyy kaapista nykyään edelleen toimivana uudella akulla varustetettuna.

GT-S5660 Samsung GALAXY Giossa on Android-käyttöjärjestelmä.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts